Približajmo se Bogu

On je naš Oče. Ustvaril je svet in vse nas. Pozna vas in vas ljubi.

Bog je naš nebeški Oče

Ste Božji otrok. Ker živi v nebesih, ga pogosto imenujemo za svojega nebeškega Očeta. V njegovih očeh smo vsi enaki in vredni ljubezni in sreče. Ker je Bog vseveden, razume vsakega od nas na ravni posameznika. Pozna naše vrline, šibkosti, upe in strahove. Naš ljubeči nebeški Oče je potrpežljiv in prizanesljiv. Ne glede kdo smo in kaj smo naredili, želi, da se obrnemo nanj, zato da nam lahko pomaga. Če se bomo obračali nanj, bomo v življenju bolj radostni.

Radi bi se sestali z vami, da bi se lahko več pogovarjali o Bogu
Srečajte se z misijonarji

Bog nas blagoslavlja na številne načine

Vse okrog so dokazi o Božji ljubezni. Lahko se naučimo prepoznati Božjo roko v vsakdanjem življenju. Bog nam neprestano daje darove, velike in male. Dal nam je življenje, talente in ta lepi svet. V življenju nas blagoslavlja tudi z ljudmi, ker ve, da potrebujemo njihovo podporo, ljubezen in radost. Ko čutimo takšno ljubezen prijateljev, družine ali celo tujcev, lahko doumevamo, kaj pomeni Božja ljubezen.

Največji dar Boga nam je njegov Sin Jezus Kristus. Zaradi njega nam je lahko odpuščeno in se lahko vrnemo živet k nebeškemu Očetu.

Z Bogom se lahko sporazumevamo v molitvi

Prav kakor gremo po nasvet k staršem, gremo lahko k Bogu z našimi skrbmi, vprašanji in hvaležnostjo. Bog posluša vaše molitve in bo nanje odgovoril. Z nami se sporazumeva tudi po Svetem Duhu. Duh vam lahko pomaga, da boste občutili mir, toplino, tolažbo in gotovost. S Svetim Duhom lahko vemo, da nas Bog ljubi.

V življenju se osredotočimo na Boga

Jezus je učil, da nam nebeški Oče stoji ob strani, ko se obrnemo nanj. Ko se z njim zbližamo, njegovo moč lahko uporabimo za premagovanje izzivov. Svoje potovanje spoznavanja Boga lahko začnete tako, da razvijate vero, se pokesate grehov, se krstite in prejmete dar Svetega Duha. Nadaljujte po poti k Bogu, tako da k njemu molite, berete njegovo besedo, hodite v cerkev, se učite o Jezusu in služite drugim.

Prihranili vam bomo sedež
Poiščite cerkev v svoji bližini

Pogosta vprašanja